Nokia Battery Monitor

Nokia Battery Monitor 1.3

Hoeveel uur kan je nog bellen, surfen of muziek luisteren?

VOOR

  • Berekent op basis van jouw gewoonten
  • Geeft percentages én tijden
  • Data duidelijk gepresenteerd

TEGEN

  • Stabiliteitsproblemen met sommige toestellen

Uitmuntend
8

Nokia Battery Monitor is een gratis applicatie waarmee je de status van de batterijduur van je telefoon in de gaten houdt. Het programmaatje is door de belgigant zelf gepubliceerd en is dus speciaal ontwikkeld voor Nokia mobieltjes.

De batterijduur van mobiele telefoons is altijd een mysterie: soms kan je nog uren door met een leeg balkje, terwijl de volgende keer totaal onverwacht een telefoongesprek abrupt ophoudt. Met de Nokia Battery Monitor heb je een beter overzicht van de stand van zaken.

De app geeft ten eerste het absolute percentage van resterende batterij, zoals je dat wellicht gewend bent van mobieltjes. Nokia Battery Monitor berekent echter ook resterende tijden, afhankelijk van hoe jij je toestel gebruikt (telefoongesprekken, surfen, muziek luisteren, etc.). Zo kan je toestel misschien nog maar 1 gesprek met je oma aan, maar wel 5 uur muziek. Nokia Battery Monitor toont alle gegevens met duidelijke kleuren & getallen; voortaan vind je bovendien een kleine widget met de belangrijkste cijfers in je Nokia's hoofdscherm.

Wil je beter weten hoe lang je batterij het nog volhoudt? Nokia Battery Monitor berekent tijden op basis van jouw gewoonten en zet ze overzichtelijk voor je neer.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Symbian

Meer
Nokia Battery Monitor

Download

Nokia Battery Monitor 1.3

Beoordelingen about Nokia Battery Monitor